Kortare Workshops

KORTARE WORKSHOPS – TEAMBUILDINGPROGRAM FÖR DIN KONFERENS I ÅRE

KORTARE WORKSHOPS TEAMBUILDINGPROGRAM

Att genom Teambuilding bygga effektiva team är en spännande resa. Vi har en hel del verktyg som ni kanske har nytta av, och erbjuder dem i väldigt effektiva, interaktiva kortare workshops i samband med din konferens i Åre.

HUR FUNGERAR DU I STRESS?

Ett halv- eller heldagsseminarium med stora portioner själv- och gruppinsikt.
Vi använder ett självskattningsinstrument utvecklat av Elias Porter PhD som mäter dina motivationsfaktorer och ger dig svar på hur, och varför, du reagerar i stress eller när du möter motstånd.

Seminariet är kul och bygger också förståelse för dina kollegor. Varför de agerar som de gör, vad som driver dem och vad ni alla är duktiga på.
Porter säger ”vi har inga svagheter – bara styrkor. Men när vi överdriver våra styrkor kan de av andra uppfattas som svagheter”. Därför tittar vi på dina potentiella ”svagheter” så att du kan jobba på dem för att få effektivare relationer.

KORTARE WORKSHOPS TEAMBUILDINGPAKET 1:
PRIS HALVDAG 15 000:-/HELDAG 25 000: –
INVENTERINGSINSTRUMENT 250:-/PERSON

TA KONTROLL ÖVER VAD SOM HÄNDER I DIN GRUPP

FIRO svensk

Det som händer när en grupp utvecklas följer alltid ett på förhand givet mönster som vi alla känner igen oss i.  Men vad är det som får vissa grupper att utvecklas i trygghet och harmoni medan andra konkurrerar, pinkar in revir och ägnar sin tid att baktala varandra?

Will Schutz har med sin FIRO-modell har kommit att bli en viktig man för alla som intresserar sig för gruppdynamik och spelet under ytan. Han fann, när han forskade om gruppers utveckling att alla grupper går igenom samma utvecklingsfaser. Det spelar ingen roll hur de är sammansatta, vilka uppgifter de har eller i vilken miljö de verkar. Mönstret är det samma. Utvecklingsfaserna är dessutom cykliska, d.v.s. de upprepar sig när gruppen får en ny medlem, ny chef eller en ny uppgift.

Ett interaktivt seminarium där deltagarna bidrar med sina egna erfarenheter och tankar.
Ni får också verktyg och många praktiska nycklar till hur ni skall bete er och vilka val ni kan göra för att slippa skitsnack och trist stämning i gruppen.

KORTARE WORKSHOPS TEAMBUILDINGPAKET 2:
TIDSÅTGÅNG: TVÅ – TRE TIMMAR
PRIS 15 000: –

DRA NYTTA AV ERA OLIKHETER!

Att vara olika kan vara ganska jobbigt.
Människor som inte är som man själv kan vara svåra att förstå. Dessutom stökar de till alla möten och blir ganska ointressanta.  Eller?
Under 2–3 timmar får du en inblick i ditt eget beteende och andras.  En workshop som innefattar föreläsning, egen personlighetsinventering och samtal i smågrupper. Kul, spännande och relationsskapande!

Ingår ofta i våra teambuildingprogram men kan också användas som inslag i Kick Off, möten och konferenser

KORTARE WORKSHOPS TEAMBUILDINGPAKET 3:
TIDSÅTGÅNG: TVÅ – TRE TIMMAR
PRIS 15 000: –  INVENTERINGSINSTRUMENT 50:-/PERSON